Dankzij de combinatie van persoonlijke aandacht en een zeer groot netwerk van inkoopbronnen en grafische bedrijven is Aakster Signature Relatiegeschenken in staat het relatiegeschenk en/of promotieartikel te leveren voor uw bedrijf of organisatie.

K R A C H T D O O R P E R S O O N L I J K E A A N D A C H T

UWGIFT.COM is de website van Aakster Signature Relatiegeschenken.

Wij leveren uitsluitend aan ondernemers!

Ondernemers realiseren zich weer meer dan ooit wat de waarde van loyale klanten - en medewerkers - betekent voor het succes van hun onderneming. En datzelfde geldt voor overheden, semi-overheden en niet in de laatste plaats voor de non-profit sector, die voor een belangrijk deel draait op de enorme inzet van vrijwilligers!

Geefmomenten

Ga eens na welke ‘geefmomenten’ u allemaal kunt aangrijpen om de mensen, die voor het reilen en zeilen van uw bedrijf of organisatie zo belangrijk zijn, te bedanken met een attentie. Uit diverse onderzoeken in binnen- en buitenland blijkt steeds weer dat (kleine) attenties voor dat doel effectieve middelen zijn en een positief effect hebben op de loyalty en uw naamsbekendheid. Zeker bij een opvallend cadeau(tje) volgt vaak een gesprek van wie gekregen en waarom,

hoezo......de bekende gratis en beste mond op mond reclame!!

Hier bij UWGIFT.COM vindt u de relatiegeschenken, premiums, gifts en gadgets die u het beste kunt inzetten in uw promotie, loyalty- en marketingactiviteiten.

Ook maken wij speciale verzoeken op maat!

Alle aanvragen op maat kunt u doen via onze Contactpagina.

U kan zich hier op deze website laten meenemen naar de nieuwste items en noviteiten.